Gloster  
van Ben Mense  
line decor
   Geupdate: 20-Okt-2013 21:24
line decor
 


 
 

 

 

 


 


 
 
 

Op deze site is allerlei informatie te vinden over mijn vogels. Onder de knop introductie staat wie ik ben en wanneer ik ben begonnen met het kweken van vogels.

Bij vogelverblijf vindt u foto's van hoe mijn vogelverblijf eruit ziet.

Onder resultaten zijn de resultaten te vinden die behaald zijn met de vogels, hiervan zal een historie worden bijgehouden.

De knop ENGS bevat informatie over de Eerste Nederlandse Gloster Speciaalclub waar ik voorzitter van ben. Ook is het mogelijk om van deze vereniging lid te worden.

Foto's van mijn vogels kunt u zien onder de button foto's.

Bij te koop kunt u vogels vinden die bij mij in de verkoop zitten. Ook kunt u hier uw bestelling plaatsen voor vogels die u na de kweek zou willen aanschaffen.

Bij showdata vindt u alle data van de shows die gehouden worden.

Door te klikken op glosterkooi vindt u een foto van een Originele Engelse Glosterkooi. Tevens is er informatie te vinden over de kleur van de kooi en bestaat er de mogelijkheid om een bouwtekening van de kooi op te vragen.

Bij links zijn internet pagina's te vinden die zeker het bezoeken waard zijn.

Bij gastenboek kunt u schrijven wat u van deze pagina vindt en lezen wat andere mensen van deze site vonden.

Verder is er de mogelijkheid om via contact opnemen een mailtje te sturen naar mij met vragen en/of opmerkingen over van alles en nog wat, als het maar over Glosters en/of deze site gaat.